Statsforvalter innvilget døgnåpent mottak, permanent!

Telemark Renovasjon tidligere kjent med navnet Bø Miljøstasjon har vært drevet siden 1998. Telemark Renovasjon har vært selvbetjent siden august i 2018 og ble med det ett godkjent pilotprosjekt for døgnåpen mottak 359 dager i året 12.08.20.

Den 13.06.22 fikk Telemark Renovasjon den permanente godkjennelse av statsforvalteren i Vestfold og Telemark om døgnåpen mottak med noen unntak.


TR_Godkjent_170622-5jpg(Daglig leder Arve Lia)

Med døgnåpent mottak og sentrumsnær beliggenhet gir Telemark Renovasjon tilgjengeligheten for forsvarlig og miljøsikker avfallshåndtering.

Telemark Renovasjon har utviklet et system som gjør miljøstasjonen selvbetjent, enkel å bruke og gir muligheten for døgnåpen mottak året rundt med noen unntak. Det har ikke blitt gitt tillatelse på hele driften, kun den selvbetjente Miljøstasjonen. Dette er ett tilbud som er gunstig for både næringsliv og privatpersoner. Med kun 4G og et lite kurs får du din helt egen «nøkkel» til avfallsanlegget, slik at vi har åpent når du har fri. Dette systemet sammen med norsk miljøprofil om avfallshåndtering gir oppmerksomhet også internasjonalt.


TR_Godkjent_170622-3jpg(f.v: Arve Lia, Ole Martin Espensen, Nadine Løvdal)

Telemark Renovasjon er et privat mottak, for alle. Det vil si kommuner og tettsteder slik som her i Midt-Telemark som har mange turister, hytteeiere og bobilplasser får tilgang til forsvarlig og godkjent tømming av avfall. Midt-Telemark med ett innbyggertall på 10 539 har også oppimot 2500 studenter bare i Bø, som også har bruk for anlegget.

 «Vi får stadig telefoner av hytteeiere som trenger ett sted å kaste avfallet sitt. Enten på grunn av rydding eller for hjemreise. Kjedelig å må ta med seg avfallet i bilen hele veien hjem …» nevner Løvdal, som er den hyggelige stemmen du møter i vår kundeservice.

Med masse gode tilbakemeldinger og fornøyde kunder, er vi glade over å annonsere at pilotprosjektet nå er permanent.https://www.ta.no/her-kan-du-tomme-sopla-dognet-rundt/s/5-50-1391710